ПОРУКА ЖУТИМ ПРИМИТИВЦИМА СА ВРАЧАРА

vracar

Од момента када сам написао први текст о будућим изборима у општини Врачар непрекидно добијам поруке најгоре примитивне садржине од оних који су ваљда умислили да је та општина њихов приватни феуд. Радостан сам због тога. Радостан јер је таквима дошао крај. Они осим увреда немају ништа друго. Врачарце су годинама уназад огулили, себи прибавили скупе локале, станове, грађевинско земљиште… Наравно, они бране свој криминал и спремни су до краја да се боре и туку. Али, увреде су јасан знак да су готови. Остало је само да то грађани Врачара потврде 24.априла.

Молим их да наставе са вређањем. Колико год да испољавају примитивизам то честитом свету даје снагу да их заувек склони. Онај ко је сигуран у резултат, тај не вређа. Тај ради и говори грађанима шта ће у наредном периоду урадити за грађане. Они су своје одрадили. Додуше, на штету грађана ове дивне београдске општине.

На крају ове поруке морам да кажем да их разумем. Није лако чак ни помислити да се удобна кабинетска фотеља може заменити мемљивом просторијом и клупицом у Бачванској. Мада, Бачванска им није далеко. Пређу улицу господара Вучића и са Лекиног брда могу да баце поглед на Врачар који ће се после њих развијати на корист и срећу грађана. До 24.априла могу само да нас вређају. После 24.априла примитивни људи који су од Врачара направили свој феуд су прошлост.

Врачарци, напред у победу и ослобођење Врачара!

Оставите одговор