СОРОШЕВСКИ НЕВЛАДИН СЕКТОР КАО НАЈВЕЋИ САВЕЗНИК СРПСКИХ ДЕСНИЧАРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

JelenaMilicSonjaBiserko

Вероватно да у Србији не постоје особе које изазивају веће гађење код народа од предводника српског НВО сектора, односно, да будем прецизнији, од предводница, јер су баш оне највећим делом утицале да грађани према НВО сектору имају невероватан отпор. Агресивни приступ у најгорем вређању српске традиције, ниподаштавање српских жртаваз, сваљивање кривице на Србију и српски народ за апсолутно сва дешавања на простору бивше СФРЈ, одлике су деловања дотичних госпођа. Да ли су „Жене у црном“, да ли је то Соња Бисерко, Јелена Милић, Наташа Кандић, потпуно је небитно. Заједничка им је свима застрашујуће агресивна кампања и ненормално велики медијски простор за лепљење етикета свакоме ко другачије размишља, посебно ако афирмише српски национализам у његовом најлепшем могућем светлу, кроз Светосавље.

Верујем да су западне силе процениле да је Србији потребна нека врста контролисаног хаоса и турбулентне политичке ситуација, а то се најбоље постиже преко јачања српских десничарских организација. Иначе, лично сам противник тог епитета „десничарске организације“ јер питање је колико заиста те групе имају везе са истинском десницом. Но, њихово деловање свакако може да изазове одређене турбуленције, а њихова размера је, као што сам и до сада писао, апослутно контролисана од стране западних служби. Међутим да би ојачале потребан је константан напад на њих и то баш од стране оних које народ највише не подноси. А, то су поменуте особе из српског НВО сектора. Сваки напад Јелене Милић, као лобисте НАТО у Србији, доноси проценат више на конто десничарске организације коју је напала. Што више напада, већи је и проценат. Свакако до мере до које се процени да је њихова снага довољна да се дестабилизује власт Александра Вучића.

Неко је на западу проценио да се Вучићу не сме дозволити поново апсолутна власт, односно, чак и да је освоји, он мора да има есктремну опозицију у парламенту која ће га константно оптуживати да је велеиздајник. Изрицање пресуде Караџићу и Шешељу у сред изборне кампање, као и стални напади на десничарске организације од стране НВО сектора, ојачаће сасвим довољно опције које ће у Парламенту имати до неких 15 одсто подршке и свакако 100 одсто лудила при сваком заседању. Они ће увек бити претња да Србија може да скрајне и додатно у хаос уколико се не повинује западним притисцима. Такви ако би се не дај Боже домогли озбиљнијег процента то би био крај за Србију. И зато су они, бар за сада, контролисана претња Вучићу која ће додатно јачати уколико западне силе процене да је неопоходно Србију додатно дестабилизовати. Што интезитет напада од стране НВО сектора према њим буде јачи то ће уједно значити да западне силе желе додатно да ојачају десничаре. Да ли ће то Срби препознати, плашим се да неће. Када се размишља емоцијама, а не разумом, праве се страшне грешке. Плашим се да их ми не направимо, али свакако то зависи од наше зрелости. У сваком случају, пред нама је прилично турбулентан период у коме ће, изражавам бојазан, емоције бити изнад разума.

Оставите одговор