МОЖДА НЕ КЛЕЧЕ, АЛИ ПРИХВАТАЈУ ДА СУ МАГАРЦИ ВАБЉЕНИ ШАРГАРЕПОМ

jesic

Бахат и умишљен, а најпре на народној грбачи обогаћен, функционер ДС са фотографије, иначе под бројем четири на листи ДС за народне посланике, себи даје одушка тако што новинаре назива магарцима. Заправо, тако је назвао новинарку дневног листа „Ало“. И да бахатост, коју иначе константно испољава, буде додатно зачињена, објавио је и број телефона поменуте новинарке на друштвеној мрежи. Епилог свега је млако саопштење и крајње неприметна осуда тзв.новинара из НУНС-а који у овом случају нису нашли за сходно да протествују испред покрајнске Владе. Вероватно Вукашин Обрадовић није желео да му пропадне још један бесплатни ручак за Пајтићем у „Мадери“, па ко вели да се не замера.

Елем, због гафа Братислава Гашића учињеног према новинарки Б92 Златији Лабовић, поменута господа су имала константне протесте испред Владе Републике Србије. Без обзира што се човек извинио и што је чак и смењен, против њега се и данас води застрашујућа хајка. Ово инђијско бахато створење се није удостојило извињења, а ни Бојан Пајтић га није осудио као што је то Вучић учинио према Гашићу. И очигледно је да нема ни намеру да то уради.

Е, сад, поставља се питање тзв.новинарима из НУНС-а, пошто новинари не клече, да ли прихватају да су новинари магарци који се вабе шаргарепама? И да ли је дозвољено објављивати јавно бројеве телефона новинара? Биће господо из НУНСА-а да ви и клечите, али пред Пајтићем и Јешићем, а и понашате се пред њима као магарци, јер вам изгледа дају шаргарепу. Питам се само где вам је морал?

А честити свет, посебно онај у Инђији, смениће гарнитуру ове бахате креатуре. Надам се да ће тада оне силне кривичне пријаве подигнуте против њега и његових компањона добити судски епилог.

Све у свему, лицемерна господо тзв.новинари из НУНС-а, срам вас било!

2 мишљења на „МОЖДА НЕ КЛЕЧЕ, АЛИ ПРИХВАТАЈУ ДА СУ МАГАРЦИ ВАБЉЕНИ ШАРГАРЕПОМ“

Оставите одговор