У ЛАЖИ СУ КРАТКЕ НОГЕ

Не знам ко саветује Демократску странку, али глуп покушај да се инцидент на Ђерам пијаци у Београду подведе под покушај убиства функционера те партије завршио се фијаском по креаторе тог спина. Готово два дана пуштали су нам скраћени снимак инцидента како би приказали да су функционери те партије наводно нападнути и да су једва живе главе извукли. Инцидент се заиста догодио и то је само по себи страшно. Проблем је што неко од старта, исекавши цео снимак, није желео да нам покаже шта се заиста догодило. У делу снимка који су нам господа исекли види се лепо да Драган Шутановац иде ка одређеним особама и уноси им се у лице уз псовке, а на крају чак једног од њих покушава и да удари. Разумем да је сваки човек саткан од крви и меса и да су вероватно ти младићи добацивали одређене псовке на рачун демократа који су били на штанду, што је вероватно раздражило Шутановца. Можда је неко од њих нешто и бацио у правцу функционера ДС, мада то не знамо. Али, јасно се види да суштински сукоб започиње Шутановац, а не ти момци. Ту је Шутановац показао да има кратак фитиљ и да није за озбиљну политику. Но, то је већ проблем Демократске странке, а проблем јавности је покушај да се пласира лаж како се све то догодило због тобожњег покушаја убиства за које је Пајтић без пардона окривио режим Александра Вучића који наводно сваки дан криминализује Демократску странку. Јадно да јадније не може да буде.

Е, сад, чињеница је да је држава експресно реаговала и да је актере туче одмах привела. Да ли баш све актере? Чини ми се да Шутановац није приведен, зар не?

Како год, спин није успео, а рејтинг се очито додатно срозао. Вероватно испод цензуса.

 

2 мишљења на „У ЛАЖИ СУ КРАТКЕ НОГЕ“

  1. ДС покушава да овим манипулацијама прикаже да избори нису регуларни и да тако избегне катастрофу која им се спрема. Људи без политичког талента, без идеје шта би са собом и шта да понуде народу. Од ДС је дефинитивно остала само празна љуштура.

Оставите одговор