КОНАЧНИ ЦИЉ ЈЕ НАСИЛНО РУШЕЊЕ ВЛАСТИ

krik_logo2

Верујем да када су почели са плетењем мреже како би пласирали лаж о наводним некретнинама Александра Вучића и његове породице да господа из тзв.новинарске редакције „КРИК“ нису ни сањали да ће им Александар Вучић пристати на интервју и да га питају шта год пожеле. Када се то догодило и када су тзв.новинари доведени у мат позицију, онда им се уредник током интервјуа више пута загрцнуо, није показао да је способан људско питање да постави, муцао је, јер ништа толико не боли као када вам се истина у лице мирно саопшти. Тако је пропао бесмислени покушај финансијера ове егзотичне тзв.новинарске редакције да у финишу кампање деградирају Александра Вучића, али, без дилеме, они су показали да су озбиљна агентура која ће временом још сијасет сличних бесмислица на кварно лансирати. Бар у овој рунди Вучић их је добио и то не на поене, већ класичним патосирањем. Ипак, Вучић је у даљој борби ограничен ресурсима, а једино што уз себе има је истина и њему одане пријатеље. Тренутно патосирани „КРИК“ има финансијскх ресурса колико хоћете, а несебична подршка разноразних мешетара у виду агената ко зна којих западних служби више је него очигледна. Када их буду опоравили, кренуће они у нову офанзиву.

Ипак, поставља се питање шта је био циљ суманутог „истраживања“ читавог породичног стабла Александра Вучића и свега оног што су његов и отац и његова мајка стекли за свој радни век?

Наравно, само наивни би помислили да је „КРИК“ трагао за некаквом истином. Њих истина никада није занимала. Они су трагали за било каквим податком о томе како породица Вучић поседује не знам какво богатство и некретнине како би самог премијера приказали као бахатог човека који отима од обичног народа. Желели су да га прикажу као користољубивог, бахатог, као неког ко отима од сиротиње, итд. Разлог је више него очигледан. Против таквог премијера увек је дозвољено применити све методе како би био срушен. Када је такав у приватном животу, онда се свакако одмах претпоставља да је кадар да покраде изборе. А, ако је неко спреман да покраде изборе, онда је једини метод против таквог политичара насиље. Сетите се текста у једним дневним новинама у коме су председника владе оптужили да је плаћао у некој земунској кафани извесном наркоману да прича у јавности против власника једног дневног листа. Сваком нормалном је јасно да је то лаж, јер председник владе има јасан програм кретања и увидом у кретање његове пратње може се видети да ли је то истина или није, али поента је била да се председник владе прикаже као рекеташ који преко наркомана коме плаћа да оптужује власника дневног листа жели заправо да рекетира тог власника. Против таквог премијера је онда све дозвољено, па и насилна борба. То је негде и циљ ових из „КРИК“. Приказати Вућића и његову породицу као најгоре бахате примитивце који не маре за сиротињу, већ од ње отимају. Временом када сто пута поновите ту лаж,  она постане истина. Овог пута председник владе им је директно изашао на црту и нокаутирао је истином агитпроповца који се лажно представља да је новинар. Унапред написана питања, очито од неке западне службе, овог пута нису имала ефекта. Ипак, ако се по јутру дан познаје, тек после избора овакви насртаји на Вучића ће бити све учесталији. Посебно ако се испостави да у Србији народ на садашњу опозицију гледа као на ружне пачиће. Западним службама улица ће остати једина алтернатива. А, да би се улица припремила, најпре мора сијасет лажи да се пласира које ће народ прогутати.

Све у свему, велика искушења нам тек следе.

 

 

Једно мишљење на „КОНАЧНИ ЦИЉ ЈЕ НАСИЛНО РУШЕЊЕ ВЛАСТИ“

Оставите одговор