„ВУЧИЋУ, ГЛАДНИ СМО“ ИЛИ КАКО СЕ ПОКВАРЕНИМ МЕТОДАМА ВОДИ ПРЉАВА КАМПАЊА

miting

Готово да нема митинга Српске напредне странке, посебно на подручју АП Војводине, да се није појавила нека особа која је из масе узвикнула „Вучићу, гладни смо“. Врло циљано, увек са истом тематиком и паролом, тек ниједна од особа која се оглашавала у сред Вучићевог говора није пропустила прилику да на тако покварен начин минира митинг, а наравно, медији који су у служби рада против Српске напредне странке и Александра Вучића да тај догађај забележе као најбитнији са тог митинга. Први пут у Панчеву помислио сам да се заиста ради о особи која тешко живи и која је из очаја дошла да тако нешто каже директно Александру Вучићу на митингу како би на тај начин скренула пажњу на себе и тежак живот са којим се свакодневно суочава. Међутим, већ сутрадан сазнали смо да та особа није ни мало сиромашна, да путује по свету и да воли егзотичне земље, да се бави ловом и риболовом у тим земљама, да се бави тетоважама и пирсинзима, што сложићете се није одлика сиромашног човека. Одмах ми је у глави било јасно да ће се и на наредним скуповима по АП Војводини догађати слични инциденти. Што би народ рекао, нема да фали, митинзи у Сомбору и Зрењанину су потврдили моја предвиђања. Наравно, са тих митинга није била важна порука за наше медије, већ изрежирани инцидент који је представљен као наводна побуна гладних против Вучића.

Неколика разлога постоје зашто се води ова прљава кампања и зашто баш највише на подручју АП Војводине. Најпре, зато што Пајтић и друштво су свесни да губе власт у покрајни, а самим тим огроман број тајкуна који су директно били повезани са Пајтићевом гарнитуром, губе послове и комбинације. Пошто немају шта да понуде народу, јер целу кампању су провели у томе да изрежирају инцидент или да створе у народу атмосферу мржње и подељености, онда им овај метод убацивања наводно гладних људи на митинге Српске напредне странке док Вучић држи говор дође као поручен. Прво, зато што очекују да таквог минера скупа нападне неко од присталица напредњака. Испребијати гладног човека је само по себи страшно, а медијски би они то приказали како бахати напредњаци са све Александром Вучићем немају слуха за народне патње и бију сиротињу која је дошла да им каже како нема ни за корицу хлеба. На сву срећу, ни на једном од митинга тим људима није се ништа догодило, што показује зрелост присталица Српске напредне странке. Људи су схватили да је реч о поквареној кампањи и нису бурно реаговали, што је верујем изнервирало режисере ових инцидената. У очају што се туча није догодила морали су да измисле причу о легитимисању од стране полиције, како је то наводно доказ диктатуре јер ето Вучићу нико ништа не сме да каже а да га полиција не легитимише. Свуда у свету то је нормална процедура, јер је дотична особа која је то урадила могла да изазове сукоб и тиме да наруши јавни ред и мир. Међутим, медијски понављати лаж о наводној тортури и диктатури, а све то због недостатка програма и адекватне понуде према бирачима, једино је остало Пајтићу и његовим тајкунима. Други разлог је свакако онај да се покаже како у Србији није све тако добро како Вучић говори, јер ето има и гладних који у очају на овакав начин морају да искажу своје незадовољство.

Овакви скандалозни потези и вођење прљаве и покварене кампање, показују нам само да Пајтић и камарила око њега не преза ни од међусобног сукобљавања грађана само даби задржали власт. Зато и изражавам бојазан шта ће урадити током изборног дана, а посебно шта ће учинити током изборне ноћи или у постизборном периоду уколико им изборни резултати не буду по вољи.

2 мишљења на „„ВУЧИЋУ, ГЛАДНИ СМО“ ИЛИ КАКО СЕ ПОКВАРЕНИМ МЕТОДАМА ВОДИ ПРЉАВА КАМПАЊА“

 1. Djuka znate sta je sreca u nesreci?
  To vam je kad pripadate opoziciji koja ima po 20 -25 ljudi na okupljanju pa POZICIJA (AV SNS) ne moze da ti poslaju nekog da vice “GLADAN SAM“
  Svakom posle one lakrdije sa “gladnim bravarom“koji plovi morima sirom sveta sa sve “gladnim stomakom“ce da na vsako oglasavanje nekog od “gladnih“ misliti isto POTPIS ALA BOJAN PAJTIC.
  Ja bih da sam na mestu premijera Vucica sledeci miting ma gde da bude prvo stao na binu i rekao:“Gladni,zedni svetski putnici “ nek se prvo propisno izvicu da su gladni pa da neometano predjemo na mitingovanje!
  Plasim se je svojim agitovanjem DS sam sebi stavio katanac za posle 24.4. i da ce ta stranka na zalost svih postenih simpatizera te strane doziveti sudbinu LDP ili jos gore G17+ a da cemo Pajtica gledati kao glavnog glumca u nekim erotskim filmovima B produkcije jer kako namestaju afere i prave montaze tesko da bi se za bolje izborio.
  Nek nam je Bog u pomoci 24.4.2016.

Оставите одговор