ДА СЕ ГЛАСА И МИРНО СВЕ ДА ПРОЂЕ

izbori-2016-srbija (1)

Дошао је дан када ћемо одлучити којим правцем ће ићи Србија у наредном периоду. Воља народа је воља Бога и шта год народ да одлучи то се мора поштовати.

Излазак на изборе је пре свега патриотски чин. Зато, ако волите своју земљу, изађите и одлучите како ћемо даље. Најважније је да све прође у демократском духу и мирно. Посебно наглашавам овај део да све протекне мирно. То не чиним случајно, јер постоје разноразне информације које колају. Неке од њих вероватно неко намерно пласира, а неке и могу да буду тачне. У сваком случају, онај ко победи нека достојанствено прослави, онај ко изгуби нека пружи руку и достојанствено нека поднесе пораз. Избори нису питање живота и смрти, већ питање народног поверења.

Ово пишем зато што бих лагао када бих рекао да сам спокојан да ће све протећи мирно. Наслушао сам се ових дана свакаквих информација и могу рећи, сортирајући их, да неке од њих узимам за веома озбиљно. Онима који имају намеру да од изборног процеса направе циркус и евентуално да изазову одређене реакције, посебно реакције страног фактора, желим да поручим да се не играју са тим.Ту не мислим само на политичке странке које су директни учесници на изборима, већ и на поједине НВО које верујем да ће желети из одређених разлога да пласирају неке информације за које не бих баш рекао да су добронамерне, а понајмање истините. Нама политичка нестабилност и хаос нису потребни. Апелујем на чланове Српске напредне странке да буду апсолутно мирни, да не наседају на евентуалне провокације и да о свакој аномалији током изборног процеса обавесте надлежне органе.

Све у свему, Србија после ових избора заслужује да крене напред и заслужује пуну политичку стабилност. На нама је да је сутра љубоморно ојачамо. Гласајмо, а после гласања чекајмо у миру и слози са најближима резултате. На Цвети Србија бира своју извесност, а извесност се доноси само ако се оствари политички мир.

Живели и срећно на изборима!

Једно мишљење на „ДА СЕ ГЛАСА И МИРНО СВЕ ДА ПРОЂЕ“

  1. Djuka glasati se hoce vec u 21h imacemo neke prve rezultate a vec u 23 :00h imacemo prve pozive na demonstarcije i plasiranje laznih informacija o kradjama,pritiscima,batinjanju ,razbijanju kutija,fals listicima itd..itd…Macan ne sedi skrstenih ruku.Molim policiju da svoj posao radi savesno i odogovorno a ljudima pamet u glavu!
    Nek nam je Bog u pomoci!

Оставите одговор