МОГУ ЗАЈЕДНО

IF
IF

Дочекали смо и тај дан да досадашњу прикривену, а од данас јавну, сарадњу открију Бојан Пајтић и Бошко Обрадовић. Наводни европејци који су Бошка и друштво називали фашистима данас дају подршку истима за прескакање цензуса. Да је Вучић бирао овакву опозицију не би успео да је изабере. Но, како је Пајтић у животу све чега се дотакао и уништио, верујем да ће и ове назови патриоте сада закуцати за сва времена.

Možemo-zajedno

Одједном сви могу заједно. И „Геј алијанса“ и Двери, и Чеда и Борис и Санда, ма сви. Једно шаренолико друштво, обојено бојама дуге, планира да се туче за цензус. При том не презају од лагања, јер да будемо искрени, која би будала ако већ и хоће да краде изборе покрала неког за један глас? Заправо, како би то уопште могао било ко да наштелује, када не постоји ни у домену теорије такав стручњак који би могао да осмисли крађу за 0,01%. То се рачуна у нивоу статистичке грешке. Нема тог математичара који се бави вероватноћом и статистиком који би икада рекао да је могуће наместити изборну крађу за 0,01%. Заправо, онога ко то тврди сматрао би идиотом.

Но, ако је, како кажу нови-стари сарадници, Пајтић и жути Бошкић, на делу очигледна изборна крађа, па зашто онда излазите на поновљене изборе? Где вам је принцип и морал да крађу истерате до краја? Зашто дајете изсласком на гласање легитимитет крађи? Или сте све време правили циркус и представу по принципу када лопов виче „држите лопова“. Колико сте сви јадни да сте за цензус који немате спремни да бијете жене и да вршите притисак на чланове РИК-а сваки дан. У ком својству су примитивци из Двери сваки дан били у згради Скупштине? Ко им је дао право да снимају људе и да малтретирају чланове РИКа-а? Зашто ниједан приговор нису поднели, ни они, нити било ко, ако је била таква незапамћена крађа? Елем, сви гласови, па и они спорни записници, бројали су се онако како су Двери тражиле. Сва бирачка места која су нулирана, нулирана су по захтеву Двери. Све им је дато на увид. После толико малтретирања и агоније, само што крвна зрнца нису бројали, али опет џаба, цензус је и овај пут био недостижан.

Да се разумемо, верујем да ће на ових 15 бирачких места успети да прескоче цензус. Ипак, од сада па на даље, Бошко Обрадовић је постао жути Бошко, а Пајтић се ставио на чело Двери. Свима је Крешимир Мацан мецена.

Живели Србијо!

Оставите одговор