ВАЖНО ЈЕ ИЗАЋИ НА ПОНОВЉЕНЕ ИЗБОРЕ

Cg4seWqW4AIJnmE

Најискреније, нисам мислио да се било шта трудим око поновљених избора на 15 бирачких места. Више пута сам у себи рекао, очито од беса јер смо оптужени од оних који су до ногу потучени на изборима да смо лопови, ма нека добију тај цензус и нека уђу у Скупштину. Свакако су то танки људи којима је смисао политичког битисања да вичу и урлају, немају много знања и више делују као пајаци, па ко вели има Српска напредна странка и да профитира у дуелима са њима. Ипак, видевши им данашњи митинг, једноставно нисам могао да останем при том ставу, јер улазак у Скупштину такве групе циркузаната и шарлатана била би деградација парламентаризма до крајњих граница. Бити народни посланик је част и заиста овакве карикатуре од људи не заслужују да без борбе уђу у наше највише законодавно тело. Свакако ћемо на страни опозиције имати вишак анегдотних личности, па би улазак још једне опције са сличним ликовима представљао дно за српски парламентаризам. Да будем искрен, веће шансе имају да уђу у Скупштину, јер заиста им мало недостаје, али то без тога да се ни не озноје неће моћи. Уосталом, слатко је још једном победити ову шаренолику групу карикатурних фаца.

Дугорочно, они су нама за сва времена учинили велику услугу. Од сада, па у будуће, оно што смо иначе одавно говорили, па многи нису веровали, они су једно. Исто је Бојан Пајтић, исто је Бошко Обрадовић, исто су Образ и геј алијанса, исто је Чеда Јовановић, исто је Санда Рашковић… Код њих не постоји никакав принцип. Свима им је заједнички именитељ мржња према Вучићу. Када Вучића не би било, престао би и смисао њиховог постојања. На данашњем пародија скупу видели смо како Чеда Јовановић пљује по Коштуници, а Санда му аплаудира на говор. Видели смо да Тадић, који је са својом коалицијом једва цензус прешао, говори Вучићу који је освојио надполовичну већину како нема легитимитет. Видели смо мученог Пајтића који не говори о свом дебаклу у Војводини и уопште на свим осталим нивоима, већ лаже о изборној крађи како би спасио своју позицију у Демократској странци где му спремају свилен гајтан. Видели смо и пародију да Бошко Обрадовић, велики родољуб и патриота који се заклиње у Косово и Метохију, заједно говори на скупу са Чедом Јовановићем који се залаже за независно Косово. Видели смо да су данас заједнички наступили у публици они који су до јуче рушили Београд уколико би дошло до геј параде и они који су били спремни да Београд буде срушен само да се они прошетају као шака геј егзибициониста. Видели смо да Образ и Двери више за геј алијансу и ЛДП нису фашисти, већ их они позивају на усвајање европских вредности. Дајем им препоруку да на следећи скуп позову „Крв и част“ и „Национални строј“ уз Соњу Бисерко и Наташу Кандић, па да се сви изљубе и крену у рушење Вучића. Суштински, видели смо једну агресивну мањину, што лево, што десно оријентисану, која свој политички живот води виртуелно на интернету и која нема никакве принципе осим што мрзи Вучића. То је копча која их спаја.

Лагали су и све време до среде ће лагати о изборној крађи, не зато што се она догодила и што то тобоже њих наводно занима, већ зато што на тај начин подижу тензију да би угурали коалицију ДСС-Двери у парламент. Никакве крађе није било и то и они добро знају.

Е, баш зато, драги моји пријатељи ја не могу до среде да седим скрштених руку. Борићу се да их победимо. Позивам и вас да се у тој борби придружите.

П.С. Молим их све овако ђутуре да на слдеће изборе изађу уједињени. Слатко је када их победиш на гомили.

Оставите одговор