ГЛАСАЧУ „ДВЕРИ“

dveri

Поштовани,

Мислиш за себе да си националиста, приступио си организацији која се представља као тврдо националистичка, која поштује традицију, сопствену историју, која истиче породичне вредности као приоритет, која је бескомпромисна по питању заштите српских националних интереса, бориш се за ту организацију срцем и душом, а онда….

… онда одеш на митинг да би искамчио цензус на изборима са присталицама политичких опција које заговарају апсолутно све супротно од онога за шта си се залагао цео живот.

И притом доживиш као мушкарчина која је спремна да брани отаџбину да ти се лидери странке којој припадаш жале да их је физички напала жена, па су ето морали да јој поклоне подлив на лицу. И то им је било мало, те су своје јуначке подвиге према женама наставили сутрадан када су тукли новинарку Пинка. Ваљда је то доказ залагања за породичне вредности, а посебно је велики доказ витештва када ишамараш жену.

Но вратимо се заједничком деловању са онима са којима си до јуче водио најблаже речено рат. Није то био обичан политички рат, већ идеолошки. То је био сукоб концепција и погледа на свет. Ипак, када је цензус у питању, а одговорно тврдим да је евентуални улазак коалиције ДСС-Двери у парламент најогавини пример крађе на изборима и насилног прекрајања изборне воље грађана која се одвија уз незапамћени притисак на јавност, онда се сви принципи продају. Падају идеологије, падају идеје, пада све. Љути заговорници бескомпромисне борбе за српски Космет руку под руку марширају са онима који би дали све осим Теразија ако би то био услов да се уђе у Европску унију. Заклети противници европских интеграција, мрзитељи запада, одједном заједнички протествују са радикалним проевропским снагама које како устану као навијене причају о предностима европских интеграција. До јуче спреман да погинеш само да нема геј параде, сада си раме уз раме са онима који би све вас „фашисте“ послали на Голи оток јер не дате дечацима да јавно међусобно исказују љубав на сред улице. Гласач си „Двери“ а протествујеш са онима који би пола Србије најрадије видели у Хашком трибуналу и који сматрају да су Срби криви и што постоје. Геноцид у Сребреници им је као Оче наш, а тебе који си Оче наш помињао на свакој молитви и ишао на Богослужења сматрају идиотом и клерикалцем. Они Цркву мрзе најпре зато што је српска, а потом што им је једина вера она у новац. Питаш ли се да ли је то постала сада и твоја вера.Ипак, сада сте заједно, ваљда да докажете њихову паролу да можете заједно. Или, заправо, био си у заблуди па ниси ни капирао да сте ви сви увек и били заједно, јер вас је исти газда преко баре створио. Тај газда увек воли да има и леву и десну опцију, и либералну и националну. Њему сте ви сви под његовим скутима потребни, јер у крајњој линији у подељеној Србији власт не може да руши само једна опција. Потребан је фронт са више страна. Једни ће власт нападати да је издајничка, што си иначе ти као гласач „Двери“ чинио, а други ће власт нападати да није довољно издајничка. На крају, када вас та иста власт све до ногу потуче на изборима, газда преко баре мораће све да вас споји. И учинио је то. А, ти се запитај да ли си макар мало размислио са ким си протествовао и ко ти је данас највећи сарадник. Лоботомија је на делу. Мислите о томе!

П.С. За почетак размислите ви који ћете у среду изаћи на поновљене изборе. Вреди ли да Пајтић уместо садашњих 16 посланика, добије приде још 13 које би му Бошко Обрадовић са Сандом Рашковић донео.

Оставите одговор