ГДЕ ВАМ ЈЕ ОБРАЗ?

Sanda i Bosko

Мање више знало се да ће коалиција ДСС-Двери на овим поновљеним изборима прескочити цензус. Ипак, резултат на поновљеним изборима јасно им говори да им нису притекли сви остали у помоћ, они би тај цензус могли да сањају, што је иначе бар мени лично још један у низу доказа да они 24.априла нису имали довољно за улазак у Парламент, а да су свој парламентарни статус стекли најгорим насиљем и притисцима и нека им је са срећом када су се тако домогли скупштинских клупа. Ипак, ако је по Валтазару Богишићу- „што се грбо роди, вријеме не исправи“, верујем да ова коалиција игра своју лабудову песму.

Оно што је далеко значајније је чињеница да је владајућа Српска напреднс странка, упркос бројним оптужбама да је покрала изборе, додатно ојачала. Проценат који је СНС освојила је задивљујући. Такође, сва удружена цензус коалиција једва је анегдотне личности попут Бошка и Санде успела да убаци у Скупштину. То ваљда говори о њиховом кредибилитету и скандалозној кампањи о наводно покраденим изборима коју је народ већински препознао као најгору лаж.

Верујем да ће Бошко сада моћи својим спонзорима колико толико да се оправда, јер грдне паре су уложили у његову кампању. Ипак, 2014.године ДСС и Двери у збиру су имали око 9,3 одсто. Данас у коалицији једва да имају нешто преко 5 одсто и то када их сви остали погурају. Морали су да удружују бабе и жабе, гел алијансу и „Образ“, само да би до цензуса дошли. У Јапану би за овакву срамоту Харакари извршили.

Зато, постављам им искрено питање- имате ли образ господо из ДСС-Двери коалиције?

Оставите одговор