НЕКА НОВА БОРБЕНА ЕКИПА

poslanici sns

Мислили су прекаљени ветерани српске политичке сцене да ће им садашња посланичка група Српске напредне странке бити врећа за ударање. Мислили су да ће бити танка, да неће умети да се бори, да ће се сви њени посланици уплашити чим проговоре вечите звезде и скандал мајстори наше политике. Ипак, не лези враже, нека нова лица у Српској напредној странци показала су већ на првој седници да неће имати пардона и да ће се жестоко борити за своју странку и њене идеје. Не памтим када сам био толико поносан у Скупштини као на конститутивној седници. Наши клинци су ушли у политичку борбу толико храбро и показали су да не робују лажним ауторитетима. На свако добацивање узвраћали су три пута жешће, помагали су нама старијима у сваком моменту доносећи нам обиље документације, у скупштинском холу нису изигравали циркузанте, већ су се озбиљно и темељито припремали за седницу. Ако се по јутру дан познаје, Вучић ће у Скупштини имати жестоко борбену екипу од које ће сви зазирати.

Наравно, господи из опозиције, изузимајући Шешеља који је за сву осталу опозицију Бизмарк, могу само да поручим да им Скупштина није Н1 телевизија, нити НИН, Време или неки сличан часопис где они добијају унапред срочена питања. Шарлатански приступ да неког ко није у прилици да вам узврати константно пљујете, као што то иначе чине опозициони представници када гостују по емисијама у којима је сценарио унапред припремљен, бар у Парламенту неће моћи да спроводе. Овде ће увек добити заслужен одговор и плус приде ће чути шта све о њима знамо, а што је дужна и јавност да сазна. Не плашимо их се ни мало, већ напротив, пуни смо жеље да их раскринкамо какви су манипулатори и преваранти. Ми немамо чега да се стидимо, убедљиво смо победили, народ је наградио политику коју спроводи Александар Вучић и сходно томе не пада нам на памет да будемо инфериорни у односу на несрећнике који су угурани на силу у Скупштину и који у њој делују као да су залутали. Телевизијска сучељавања су уредно избегавали у кампањи, осим када није емисија у формату 3:1 плус водитељ као четврти против представника СНС. Мада, и тада су сваки пут били жестоко прегажени, јер никакав програм нису умели да понуде, осим мржње према Вучићу. Ми имамо програм, имамо идеје, имамо ставове и спремни смо да се за њих жестоко боримо. То је кључни разлог зашто их побеђујемо у свему, јер ми смо ипак „ЗА“ нешто, за разлику од њих који су стално „ПРОТИВ „нечега.

Без дилеме, Скупштина ће бити веома гледана. Људи ће бити пријатно изненађени клинцима из Српске напредне странке, када почну да на фронцле цепају самозване великане српске политичке сцене. Одмах првог дана на патос су послали Пајтића, Санду Рашковић Ивић и лажног Влаха и аналитичара Ђорђа Вукадиновића, док се Бошко Обрадовић донекле и држао, па је победа била на поене. Но како год, нема потребе да власт страхује од овакве шарлатанске опозиције, већ нека таква несрећна опозиција страхује од аргументације коју ће свакодневно млади напредњаци износити у скупштинским дебатама.

Једно мишљење на „НЕКА НОВА БОРБЕНА ЕКИПА“

  1. Djuka molim Vas napravite neki anketni odbor u Skupstini koji ce se baviti ispitivanjem laznoh diploma najvisih drzavnih funcionera.
    Drzavu ipak treba da vode posteni ljudi a ne prevaranti sa laznim i kupljenim diplomama i plagijatori. Pozdrav

Оставите одговор