Селекција тероризма

У ноћи када је мучки убијен руски амбасадор Андреј Карлов у Анкари и када је у Берлину задојени исламски фанатик шлепером прегазио људе који су уживали у божићним чаролијама, сазнали смо од стране западних, пре свега сорошевских, мејнстрим медија да тероризам није свуда исти. Заправо, бар како су нас известили, руског амбасадора убио је „пуцач“ који је емотивно доживео пад Алепа. Чак су га поједини британски медији прогласили новим Гаврилом Принципом, што је свакако неупоредиво и дубоко увредљиво за нас Србе, али ваљда су тиме желели да наговесте неки нови светски сукоб великих размера. Са друге стране, возач „Сканиа“ шлепера у Берлину је терориста, што свакако због злочиначког чина који је починио и јесте, али да је свој злочин извршио рецимо у Сирији, ту би био „побуњеник“. Фанатици из „Ал-Нусра фронта“ и ИСИС-а су за западне медије „опозиција“ или „побуњеници“ када ратују у Сирији против Руса и регуларне сиријске војске. Када направе белај у Бриселу, Паризу, Берлину,  тада су терористи.

Крајње неразумна антируска хистерија која влада код западних политичара у потпуности их је заслепела. Организују се посебни штабови да се супротставе руској пропаганди и ширењу руског утицаја, док се терористи проглашавају ослободиоцима ако су им акти уперени против Руса. Увек се има разумевања за злочине према Русима, да ли кроз терористичке акте у самој Русији, да ли кроз убијање руских званичника по свету. Увек се за сваког од манијака који по Сирији без проблема сече главу заробљенику пронађе оправдање, јер ето, емотивно доживљава то што су Руси ушли у Алеп. Такав сраман приступ у селектирању тероризма заиста може скупо да кошта Европу. То само показује да су веома моћне западне структуре, које очито све више губе своје позиције, подржавале и још увек подржавају убице, односно, боље речено, ти злочинци су увек коришћени за интересе тих структура. Највећу подршку терористи из ИСИС-а имали су од Обамине демократске администрације и свих могућих Сорошевских групација широм света. Ако ћемо право, мозак терориста је у штабу Џорџа Сороша. Пошто је рањени лав најопаснији, а чињеница је да овај покварени филантроп све више губи своје позиције у свету и да његов концепт суманутог отвореног друштва губи популарност широм света, све до формалног доласка Трампа на власт плашим се да можемо очекивати још оваквих сличних језивих сцена као у Анкари и Берлину.

Брине ме само то што и Балкан може бити потенцијална мета. Уосталом, није ли недавно у Сарајеву био велики протест против руске акције у Алепу на коме се узвикивало „Алаху екбер“ и „Текбир“? Од тих неколико хиљада задојених лудака довољно је да се издвоје њих пет или десет индоктринираних и да направе хаос. Наравно, они то неће урадити док им газде из неког Сорошевог штаба не намигну. Међутим тај миг који би допринео таквом акту на Балкану неминовно доводи до лудила већих размера. Зато, апелујем на наше службе да предано размишљају о томе, а све трезвене људе у региону да учине шта год је у њиховој моћи да таквима не дозволе да запале нову искру сукоба на Балкану.

Оставите одговор